2014-05-27 09:06:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Álmodozó és mélázó kedvében van

Napi horoszkóp május 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mostanában a magánéletében tapasztalható nehézségei mind a múltban gyökereznek. Sőt, talán nem is az ön múltjában. Mindannyian generációkra visszamenő mintákat őrzünk lelkünkben. De korántsem lehetetlen ezt megváltoztatni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobban át kellene gondolnia a céljait. Nagyon sok mindent akar, és a sokféle út, amin jár, zilálttá teszik lelkét. Ragaszkodnia kellene egyhez, és azt következetesen végig vinni. Különben tényleg semmibe hull minden tette.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön könnyedén az ujjai közé tudja csavarni az embereket. Kedvességét néhányan hajlamosak képmutatásnak érezni. Azért ne legyen bunkó, hogy meggyőzze őket. Végül is mindenkinek joga van azt gondolni, amit akar. Nevessen, és szeressen!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Váratlan látogató borzolhat fel önben elfeledettnek vélt emlékeket, hangulatokat. Talán azt hitte, lezárta már életének ezt a szakaszát. Ha valóban csak fájdalmat érez, akkor tényleg be kellene fejezni. Itt az idő az örömre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Anyagi élete végre kedvező fordulatot vehet a pénzügyek házában járó Neptunusznak hála. Használja ki az eljövendő kedvező időszakot az otthona felújítására. Tervezze meg már most, amit nyáron el akar végeztetni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szerezzen örömöt egy régi ismerősének azzal, hogy nem feledkezik meg valamilyen jeles eseményről az életében. Nem feltétlenül az ajándék, ami számít, hanem az odafigyelés és a jó szó. A kedvesség nem kerül semmibe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Érzelmes hangulatba kerülhet ma, de ezt nem biztos, hogy mindenki megérti. Van, aki némi gyanakvással szemléli az ön ömlengéseit. Inkább legyen visszafogott, és szóvirágok helyett elégedjen meg a bölcs mosollyal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Társra mindig is szüksége lesz. És nem csak, mint gondjai megoldójára, mint támogatóra gondoljon rá. Ennél ő sokkal többet jelent. Lelkének része, aki elhordozza azokat a dolgokat, amit ön megtagad magában. Az árnyéka önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Semmi oka rá, hogy feladja az álmait. Attól még, hogy nem mindenki akar önnel álmodni, még nincs oka a visszavonulásra. A lelkesedése határtalanságán is múlik, hogy hány embert sikerül magával ragadnia végül.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kedvetlenül kezdheti a napját, de aztán meg egyre kedvesebb lesz. És higgye el, minél több mosolyt ad a környezetének, annál több jókedv és derű áramlik majd vissza önre is. A végén szinte boldognak érezheti magát.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Barátai is segíthetnek abban, hogy megoldhasson egy problémát. Túl sok ellenséget is szerzett, és az ön lelkiereje nem elég, hogy felülkerekedhessen rajtuk. Egy másik szilárd jegyű (Vízöntő, Bika, Oroszlán vagy Skorpió) sokat segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Álmodozó és mélázó kedvében van. Kár, hogy ezt a főnökei nem díjazzák. A koffeines tartalmú italok hatása is mintha inkább visszájára fordult volna. Próbálkozzon a reggeli tornával, vagy sok sétával a friss levegőn!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: